Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017

Σχοινάκι 
Μια εναλλακτική μορφή γυμναστικής 




Το σκοινάκι, μπορεί να καταταγεί στις ποιο δύσκολες και επίπονες ασκήσεις και χρειάζεται μέτρο. Τα αποτελέσματα είναι πραγματικά θεαματικά και θα δείτε μεγάλες διαφορές τόσο στη σιλουέτα σας, όσο και στην τόνωση σας, από τις πρώτες 10 μέρες εφαρμογής.
Μπορείτε να ξεκινήσετε με 5-10 λεπτά κάθε μέρα και να φτάσετε το ανώτερο 20 λεπτά. Το σημαντικότερο είναι να κάνετε διαλλείματα κάθε 3-4 λεπτά τα οποία να φτάνουν τα 30’’.

Πριν παρετε ενα..

1. Πρώτον, όσο πιο λεπτό είναι το σχοινάκι, τόσο πιο εύκολο θα είναι να αυξήσετε το ρυθμό και την ταχύτητα της γυμναστικής. 

2. Το σχοινί που θα αγοράσετε θα πρέπει, όταν το ανοίγετε, να χτυπά περίπου στο ύψος του στήθος σας. Εάν είναι μεγαλύτερο από ότι εσείς σε ύψος, το πιο πιθανό είναι να σκοντάψετε.






Γιατί να το δοκιμάσετε..


*Δραστηριοποιεί το σύνολο του μυϊκού συστήματος.
*Ενδυναμώνει γάμπες, μηρούς, γλουτούς, κοιλιακούς και χέρια.
*Προάγει την αύξηση της οστικής μάζας, μειώνει τον κίνδυνο οστεοπόρωσης.
*Εντείνει την κυκλοφορία του αίματος και την οξυγόνωση των ιστών.
*Βελτιώνει γρήγορα τη φυσική κατάσταση, αναπτύσσει την αντοχή, την ευλυγισία, την ισορροπία και το συντονισμό των κινήσεων.
*Προκαλεί αυξημένη καύση θερμίδων, συμβάλλει στην απώλεια σωματικού λίπους και βάρους.

*Έχει χαμηλό οικονομικό κόστος, είναι σχετικά εύκολο στην εκμάθηση, διασκεδαστικό και αγχολυτικό, μεταφέρεται και αποθηκεύεται άνετα, προσφέρει πολλαπλές δυνατότητες άσκησης και μπορεί να χρησιμοποιηθεί με δεκάδες διαφορετικούς τρόπους, είτε ως βασικό πρόγραμμα γυμναστικής είτε ως τμήμα του προγράμματος που ήδη κάνετε, π.χ. αντί άλλης καρδιαγγειακής άσκησης.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου