Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2017

Τα Χριστούγεννα περάσαν, ώρα για αποτοξίνωση 



Καταναλώστε άφθονα τις παρακάτω τροφές και βοηθήστε τον οργανισμό σας να αποτοξινωθεί. Σε συνδυασμό με αθλητική δραστηριότητα για άμεσα αποτελέσματά.




Πράσινα, φυλλώδη λαχανικά

Το να εντάξετε τα πράσινα, φυλλώδη λαχανικά στη διατροφή σας, είναι το μόνο εύκολο. Μπορείτε να τα καταναλώσετε ωμά, να τα βάλετε σε σούπες, να τα προσθέσετε σε χυμούς ή και να τα σοτάρετε με λίγο λάδι και να τα μαγειρέψετε. Τα λαχανικά με φύλλα, ανεβάζουν τα επίπεδα της χλωροφύλλης του πεπτικού σωλήνα, βοηθώντας έτσι στην αποβολή των τοξινών και του καυσαερίου που εισέρχονται στον οργανισμό από το εξωτερικό περιβάλλον. Επίσης, περιέχουν φυτικές ίνες που βελτιώνουν τα επίπεδα των λιπιδίων στο αίμα.









Φρέσκα φρούτα

Τα φρούτα προσφέρουν βιταμίνες, αντιοξειδωτικά, φυτικές ίνες και όλα όσα θεωρούνται καλά και απαραίτητα για την υγεία του σώματός σας. Είτε σε φρουτοσαλάτες, είτε σε χυμούς, τα φρούτα καταναλώνονται πάντα ευχάριστα.






Πράσινο τσάι

Η εκτεταμένη κατανάλωση υγρών και νερού, βοηθά τον οργανισμό στην αποτοξίνωση και ακόμα περισσότερο η κατανάλωση πράσινου τσαγιού. Το πράσινο τσάι είναι πλούσιο σε κατεχίνες, οι οποίες επιταχύνουν τη λειτουργία του συκωτιού και την παραγωγή αποτοξινωτικών ενζύμων.







Ginger
Και το ginger και το σκόρδο βοηθούν το συκώτι να αποβάλει τις ελεύθερες ρίζες, που αναπτύσσονται στο σώμα. Σοτάρετε τα λαχανικά σας  και αρωματίστε τα με ginger. 

Με πληροφορίες από clickatlife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου